Trebate li life coacha?

Primjećujete li da Vam određeni dijelovi života nisu u ravnoteži?

Želite li ih uravnotežiti da bi se osjećali više fokusirano, ispunjeno i zadovoljno?

Možda niste sigurni koji su vaši ciljevi ili koje promjene želite provesti u životu i želite to saznati?

Mislite li da imate snage i mogućnosti koje još niste do kraja iskoristili?

Ako ste na neko od ovih pitanja odgovorili „da“, možda je life coach za Vas!

Life coach može pomoći u različitim područjima života, npr. odnosi, osobne financije, komunikacija, uvođenje zdravih navika, karijera, zdravlje…

Life coach je osoba koja pomaže, pokazuje, daje povratne informacije i ohrabruje. Life coach ne daje savjete, ne govori  što treba napraviti, ne pita zašto ste tu gdje jeste, već vjeruje da znate što je za Vas najbolje i da imate sve resurse potrebne za ostvarivanje ciljeva i savladavanje životnih prepreka.

Life coach je spreman raditi potpuno predano i motivirano uz Vas, dok Vi pridonosite procesu svojom motivacijom, samodisciplinom i upornošću.

U mom slučaju, kad zatražite pomoć life coacha, rado ću vas primiti i pomoći vam. Ukoliko je to vama u redu, jedan od prvih koraka bit će odlazak kod mojih partnera na psihološko testiranje. Ovaj korak nije nužan, i naravno, svaki life coach može raditi i bez testiranja. Ono što nam testiranje pruža je „krvna slika“ na psihološkom nivou, onda zajedno odmah uočimo područja razvoja, i ja, kao life coach i vi, kao klijent, zajedno smo puno uspješniji i brži u rješavanju poteškoća, izazova i/ili problema na vašem putu.

Cijeli proces može započeti i bez testiranja, rezultat će biti isti, uvećan za vrijeme, odnosno trebat će nam nekoliko termina više da bismo sami došli do potrebnih područja za razvoj.

Što god izabrali, ja sam spremna biti Vaši partner u ostvarenju Vašeg životnog potencijala! A vi?

„Put je tvoj i samo tvoj. Ostali ga mogu prolaziti s tobom ,ali nitko ga ne može proći umjesto tebe.“

Nepoznati autor